Despre Proiectul Olimpiada de Comunicare Politică


DESPRE PROIECT:
OLIMPIADA DE COMUNICARE POLITICĂ revine cu cea de-a IV-a ediţie!
Olimpiada de comunicare politică este un proiect al Tineretului Social Democrat şi se adresează tinerilor sub 30 de ani care vor să îşi dezvolte abilităţile de comunicare şi creativitate într-un mediu dinamic, profesional şi competitiv. Rolul acestei competiţii este de a deschide mai mult partidul către tineri, de a ne ajuta pe noi să avem cât mai mult contact cu ideile tinerilor şi cu felul în care aceştia percep politica şi comunicarea politică. Pentru concurenţi această competiţie reprezintă o reală oportunitate de a-şi testa abilităţile în domeniul de activitate în care s-au specializat. Competiţia îşi propune să promoveze performanţa şi creativitatea, să descopere aptitudinile de comunicatori ale concurenţilor, pe care dorim să le încurajăm şi valorificăm.
Olimpiada este la cea de-a patra ediţie şi este într-o continuă ascensiune. De-a lungul timpului, olimpiada a întregistrat un număr de peste 200 de participanţi anual, număr pe care ne propunem să-l depăşim anul acesta.
Temele abordate au fost diferite de la an la an, am început cu alegerile parlamentare şi am continuat cu cele prezidenţiale şi europene.
Tema competiţiei de anul acesta este “ Alegeri locale 2016”.
 

Galerie foto - Ediţii precedente ale Olimpiadei de Comunicare politică