Regulament Olimpiada de Comunicare Politică
OLIMPIADA DE COMUNICARE POLITICĂ EDIŢIA A IV-A


"Eşti tânăr sub 30 de ani şi pasionat de politică? Individual, sau împreună cu un prieten, participă la olimpiada de comunicare politică, ediţia a IV-A"
 

 REGULAMENT:
 
CINE PARTICIPĂ:
Olimpiada se adresează tuturor studenţilor, masteranzilor, doctoranzilor, cu vârsta de până în 30 de ani.
Participarea poate fi individuală sau în echipă de câte 2 membri.
De asemenea olimpiada este o competiţie la nivel naţional, pot participa tineri din orice judeţ al ţării.
 
CUM TE POŢI ÎNSCRIE:
Pentru înscrieri participanţii vor trimite CV-ul personal ( în format pdf, docx, jpg, png)  pe adresa de email: INSCRIERIOCP4@GMAIL.COM, împreună cu datele personale ( nume, prenume, nr. de telefon, mail).
Cei ce vor participa în echipă vor trimite CV-ul fiecărui membru, însoţit de datele personale şi de numele echipei participante.
 
CUM SE DESFĂŞOARĂ COMPETIŢIA:
Olimpiada se va desfăşura în două etape.
În perioada 2 martie – 5 aprilie, concurenţii se pot înscrie în competitie, iar după verificarea criteriilor de participare, tinerii vor primii un mail de confirmarea a participării la olimpiadă.
În perioada 6 - 15 aprilie va avea loc prima etapă a competiţiei, timp în care concurenţii trebuie să trimită lucrările.
Pe 18 aprilie vom anunţa finaliştii!
În perioada 18 aprilie - 3 mai va avea loc etapa a doua a competiţiei, perioadă în care aşteptăm lucrările celor calificaţi.
Pe 7 mai va avea loc evenimentul de închidere a Olimpiadei de Comunicare Politică unde vom premia finaliştii competiţiei, precum şi marele câştigător.
 
Tema de concurs a primei etape este: „Analiza online a Sectorului 6”, pentru participanţii din Bucureşti, iar pentru cei din ţară este „Analiza online a reşedinţei de judeţ”.
Tema pentru etapa a doua va fi anunţată la sfârşitul primei etape.
Pentru informaţii suplimentare ne puteţi contacta pe adresa de email OLIMPIADADECOMUNICAREPOLITICA@GMAIL.COM